Ons team

Vial Ergotherapie

Vanaf oktober 2021 biedt Vial Ergotherapie eerstelijns ergotherapie behandelingen in heel Almere. De praktijk is opgericht door Thomas Vial (vandaar ook de naam), maar inmiddels is het team uitgebreid. 

Sinds de start zijn we al betrokken geweest bij ruim 650 cliënten in Almere. De behandelde hulpvragen van cliënten variëren enorm: zo lang mogelijk (veilig) zelfstandig thuis wonen, mobiliteitsproblemen, dementie, Parkinson, CVA en ga zo maar door.  De behandelingen vinden meestal bij de cliënt thuis plaats, omdat dat de plek is waar men de beperkingen ervaart. 

Benieuwd wat een van onze therapeuten voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in of neem zelf contact op met een van ons via onderstaande gegevens. Graag tot ziens!

oNS TEAM

Ons team bestaat uit twee enthousiaste ergotherapeuten. Hieronder stellen zij zich kort voor. Gelijk contact opnemen? Zie de contactgegevens.

Els Uyttewaal

Els Uyttewaal

Ergotherapeut

Na jarenlang binnen een organisatie te hebben gewerkt, is het verfrissend om weer in de eerstelijn aan de slag te kunnen. Samen met cliënten toewerken naar meer zelfstandigheid, een betere verdeling van energie en activiteiten of juist met zorgmedewerkers meedenken in het zo goed mogelijk kunnen verlenen van zorg: ik doe het allemaal erg graag! Verder ben ik aan bij ParkinsonNet en heb ik ruime ervaring in het behandelen van cliënten met de ziekte van Parkinson. 

Thomas Vial

Thomas Vial

Ergotherapeut - Praktijkhouder

In 2021 ben ik de praktijk begonnen in de stad waar ik zelf ook woon: Almere! Inmiddels bijna 2 jaar later werk ik er nog dagelijks met veel plezier.

Het samen met cliënten werken aan de problemen/beperkingen die zíj ervaren vind ik ontzettend leuk. Samen de mogelijkheden vergroten en zorgen dat cliënten dingen weer (zelf) kunnen, dat is waar we in de behandelingen voor gaan.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Wat onze cliënten zeggen

Bij het inschakelen van een ergotherapeut, kan het prettig zijn om de beoordelingen van eerdere cliënten te lezen. Vaak geeft dit inzicht in de behandelde problematiek, de ervaringen met de therapeut en de tevredenheid over de uiteindeljke behandelingen. Lees hieronder wat onze cliënten over ons zeggen!

Zelf cliënt van ons (geweest)? Laat dan vooral een beoordeling achter! Wij werken constant aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en zijn dan ook benieuwd naar uw feedback.

Joyce Vogel
Joyce Vogel
11/01/2024
Kimhulscher
Kimhulscher
01/01/2024
Goed doorvragen, goed advies en goede hulp!
ienpien
ienpien
30/12/2023
Kundig, meedenkend. Doet net die extra stap en heeft duidelijk de mens centraal! Een verademing!
Leo Heuzen
Leo Heuzen
30/12/2023
Cezary Grądzki
Cezary Grądzki
29/12/2023
Heel duidelijk, professioneel. Hij heeft erg geholpen.
Hashmie Bakhtali
Hashmie Bakhtali
29/12/2023
RICK MARO -Erik v. Dijk-
RICK MARO -Erik v. Dijk-
28/12/2023
Super geholpen door Thomas, goede communicatie en heeft verstand van zaken. Kortom : blij met deze ergotherapeut.
Helmi Maton
Helmi Maton
27/12/2023
JOSÉ
JOSÉ
21/12/2023
Zeer doortastend.Komt afspraken na.Komt thuis wat zeer fijn is.Heeft suggesties. En is erg vriendelijk.
Nora El Abbouti E/v Abouti
Nora El Abbouti E/v Abouti
21/11/2023
Het gesprek voelde meteen heel persoonlijk, dus ik voelde me al snel op mijn gemak. Hij neemt je serieus en er wordt echt naar je geluisterd. Er werden goede vragen gesteld en met je overlegd, en denkt met jou mee. Ik heb goede begeleiding en adviezen gehad. Kortom tot nu toe enorm tevreden. En je hoeft de deur niet uit, want hij komt gewoon bij jou thuis🤗 Kortom; ik raad hem zeer aan✌️

100% vergoeding van Ergotherapie door de zorgverzekeraar

w

Direct contact met de ergotherapeut

Geen wachtlijst, binnen 24 uur nemen we contact op om een afspraak te maken

Samenwerking met veel zorgverleners en instanties binnen Almere

Ruime ervaring op een breed gebied

vial logo wit

Behandelingen

Parkinson

Valpreventie

Ouderenzorg

WMO traject

Hulpmiddelen

Rolstoel of Scootmobiel

Contact

Randstad 21 9B, 1314 BD Almere