Liever direct contact? Bel 06 51 28 09 70!

Een korte kennismaking

 

Ergotherapeut Thomas Vial

Welkom! Ik ben Thomas.

Ergotherapeut en praktijkhouder Vial Ergotherapie

Mijn naam is Thomas Vial en ik ben het gezicht achter Vial Ergotherapie. Deze praktijk ben ik in 2021 gestart, na dit jarenlang overwogen te hebben. Ik ben dan ook erg trots dat het zover is en dat ik vanaf oktober 2021 dan ook ergotherapeutische behandelingen kan aanbieden in Almere. Ik heb een ruime en brede ervaring binnen de ouderenzorg en zet deze ervaring dan ook maar wat graag in om, samen met u, uw hulpvraag aan te gaan pakken.

Maar waarom een ergotherapie-praktijk, en waarom in Almere?                                                          Ik heb inmiddels ruim 7 jaar ervaring als ergotherapeut binnen de ouderenzorg. In die 7 jaar heb ik bij meerdere zorgorganisaties gewerkt en heb ik een Master afgerond. Het opzetten van een eigen praktijk is iets waar ik al jaren over nadenk, omdat dit mij een hele gave uitdaging lijkt. Eigen baas zijn heeft zo zijn voor- en nadelen, maar vooralsnog heb ik absoluut geen spijt en ben ik erg blij dat ik voor mezelf begonnen ben.

En tja, ik woon al ruim 25 jaar in Almere, dus ik durf wel te zeggen dat het ‘mijn stad’ is! Ik woon hier met veel plezier, maar zie tegelijkertijd ook veel kansen in Almere. Om die reden hoefde ik dan ook niet lang na te denken wat het werkgebied van mijn praktijk zou worden.

 

100% vergoeding van Ergotherapie door de zorgverzekeraar

w

Direct contact met de ergotherapeut

Geen wachtlijst, binnen 24 uur neem ik contact op om een afspraak te maken

Samenwerking met veel zorgverleners en instanties binnen Almere

Ruime ervaring op een breed gebied

Mijn grote hobby is uitgebreid koken. Door de artrose in mijn gewrichten was dit echter nauwelijks meer mogelijk. De ergotherapeut heeft met mij meegekeken en een aantal hulpmidelen ingezet. Nu kook ik weer 3x per week, geweldig!

Jan (86)

De laatste tijd viel ik steeds vaker in huis. Mijn kinderen hebben toen de ergotherapeut ingeschakeld. Hij heeft adviezen gegeven over de inrichting van de woning vanwege het valgevaar, en eigelijk gaat het sindsdien erg goed!

Mw. van de Water (71)

Ik had contact opgenomen met Thomas voor mijn ouders. Dezelfde dag nog belde hij terug om een afspraak te maken. We hebben het zelfs zo kunnen plannen dat ik bij het huisbezoek aanwezig kon zijn, echt top!

Mitchell (44)

Via de gemeente had ik een scootmobiel aangevraagd. Het ermee rijden bleek echter niet zo makkelijk. Thomas heeft dit veelvuldig met mij geoefend, engelengeduld had die! Al het oefenen heeft er wel voor gezorgd dat ik hier nu goed mee kan rijden en zelf eropuit kan.

Dhr. Schot (83)

Klaar om aan de slag te gaan?

w

Vul het contactformulier in

En ik neem binnen 24 uur contact met u op! U kan ook direct contact opnemen via onderstaande gegevens.

Samen plannen we de eerste afspraak

De eerste afspraak vindt plaats wanneer het ú uitkomt. Deze eerste afspraak kan bij u thuis zijn, of op de praktijk. Dit hangt af van de hulpvraag. 

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak vindt de intake plaats en bepalen we samen het vervolg. Benieuwd hoe een behandeltraject eruit ziet? Bekijk het hier!
    Vragen? Neem contact op!

    06 51 28 09 70

    Thomas@vial-ergotherapie.nl

    Randstad 21 9B, 1314 BD Almere